Saturday, April 7, 2018

Tervislik "nutella" ja rukkiküpsis

Päikselist kevadet!
Vaadates tänast päikselist päeva, tekib tõesti kevadine tunne. Veel eile ei suutnud küll uskuda kevadesse, vägisi tuli talvetunne tagasi. Ent tänaseks on Pärnu laht jääst vaba, päike särab ja mõtted säravad ka kaasa :)
Nõnda tuligi tunne, et ilma küpsetamata laupäev polegi õige laupäev. Kõigepealt valmistasin kuhja rukkiküpsiseid šokolaaditükkidega ja kohe seejärel "nutella". 
Esimese retsepti "napsasin" Aeti blogist ja teise leidsin Pinteresti kaudu ühelt saksakeelselt saidilt.
Mõlemad lihtsad ja kiirelt valmivad :) Küpsised on mõnusalt krõbedad ning šokolaadikreem iga kell nutellast parem ja muidugi tervislikum ka ;) Pildile sattusid mõlemad koos maasikaga. Šokolaadikreemi on tegelikult väga hea süüa koos odrakaraskiga, mis meil ka äsja ahjust tuli :) Küpsiste juurde kasutaks ma järgmisel korral küll vähem suhkrut. Võibolla on mul väärastunud magusa maitse, kuid minu jaoks oleks piisanud väiksemast kogusest suhkrust :)

Toredat laupäeva!
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails