Sunday, November 7, 2010

Mesilane Madis ja lepatriinu Leeni

Tüdrukute lasteaias on peagi tulemas Mardilaat. Loodan, et minu heegeldatud mänguasjad leiavad endale laadalt toredad omanikud, sest saadud tulu läheb rühma otstarbeks :)
Lapsed usutlesid mind mesilase heegeldamise juures pidevalt ... kas mesilane ikka on hea ... ega ta ei nõela ... kas ta ikka on sõbralik jne.
Mesilane Madis on tubli ja töökas mesilane, kes nõelamisega ei tegele :) Kõige rohkem meeldib Madisele laste seltskond ;)
Samamoodi sõbralik on ka lepatriinu Leeni. Ka tema kohta küsisid lapsed hulga küsimusi ... miks ta triibuline on ... kas ta ikka on kindlasti lepatriinu ... miks ta nii naljakas on ... jne.
Leeni on veidi teistsugune tegelane ja päris lepatriinu moodi ta võibolla tõesti pole. Pigem selline muinasjutuline lepatriinu ;)
Madis ja Leeni on ca 15cm pikad.
Heegeldamisel kasutasin taas puuvillaseid lõngu. Valikus olid: Novita Kotiväki, Steinbach Wolle Capri ja Drops Safran. Abistas heegelnõel nr 2.
Ideid ammutasin siit ja siit.

Päikselisi sügispäevi!

14 comments:

Kadri Kivistik said...

Nii armsad tegelased leiavad kindlasti endale kohe kodu heade laste juures :)

Lõngamaniakk said...

Küll sul on vahvad ideed! Need armsad tegelased saavad kindlasti uute omanike lemmikuteks!

Triin said...

Aitäh, Kadri ja Veronika :) Ma loodan samuti, et lepatriinu ja mesilane leiavad endale laadalt ostjad :) Läheb ju raha rühma otstarbeks ja kahju oleks, kui väikesed tegelased kätte jääksid. Aga kui jäävad, siis jätan nad tüdrukute rühma mängimiseks, ma usun, et lastel on ka selle üle hea meel.

Ülle said...

Väga armsakesed mõlemad, kindlasti on need esimesed, mis ära ostetakse.

Triin said...

Ülle, tänan! Ma loodan ka, et ikka ära ostetakse :)

Heli said...

Ma ei ole enam ammu nii nupse tegelasi näinud:)! Triinu, nad kõik on Sul armsad, aga no need kaks siin ....

Lepatriin said...

Hästi vahvad tegelased!!! Mul endal on viimasel ajal null aega olnud käsitöö jaoks, aga seda suurema imetlusega käin piilumas Sinu imetoredaid mänguasju ja nukke!

Triin said...

Heli ja Ladybird, suur tänu!

Kai:) said...

Ohh mis lustakas duo:)))Vaata ,kas äkki see link aitab sõpruskonda suurendada:)Need küll on kootud tegelased ..aga noh,ideeks või nii.
http://www.knitpicks.com/patterns/FREE_Knitting_Patterns__L300218.html?startRow=49

Triin said...

Tänan, Kai! Vaatasin juba ka Sinu antud lingile, väga põnevaid heegeldusi-kudumeid on seal :) See on tõesti mõnus ideede ammutamise koht! Suuret tänud Sulle!

Monika said...

Väga nunnud tegelased! Loodan, et leiavad endale hea kodu!

Triin said...

Tänud, Monika :)

Anonymous said...

Väga lahedad:)))

Triin said...

Anne-Mai, aitäh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails