Monday, February 27, 2012

Väikesed amigurumi mänguasjad

Mänguasju aina lisandub :)
Linnukesed laulavad juba ja rõõmsad meeleolud väljenduvad ka uutel mänguasjadel, mis sobivad kaaslaseks nii väiksematele kui suurematele lastele.
Neli sõpra on heegeldatud pehmest poolvillasest lõngast. Nad on tõepoolest nii mõnusad ja armsad, et ei tahaks käest ära pannagi :)
Seltskonnas on kaks triibulist kassikest ja kaks rõõmsat jänkukest.
Helerohelise jänese muudavad eriliselt armsaks käsitsi maalitud oranžid turvasilmad ja samas toonis lipsuke, mis kinnitub kauni nööbiga keha külge.
Sirelililla jänes on endale saanud kaunistuseks valge lilleõie ja ploomililla nööbi. Lilleõis ja nööp on tugevalt keha külge õmmeldud, et see lapsele võimalikult ohutu oleks. Sirelijänes vaatab maailma roosade käsitsi maalitud silmadega ja otseloomulikult on ta üks väga sõbralik tegelane :)
Ploomitooni väikeste beežide triipudega kassike on eriti lustik ja edev. Tema pead ehib õrnroosa tutike ja käsitsi maalitud silmadki on roosad.
 Hall kiisu ei tundugi nii hall ja tagasihoidlik, sest tema lemmikvärv on tegelikult hoopis oranž. Nõnda ongi ta endale valinud erksa nööbi ja kuldsed silmad.
Jäneste pikkus koos kõrvadega on umbes 21cm ja kassid on 17cm pikad.

Disain: minult.
Käsitsi maalitud silmade autor on Laura.
Mänguasjade täiteks on Kambi talu lambavill.




4 comments:

Diana Tammann said...

Armsad tegelased. :)

Ülle said...

Nii armsad tegelased jälle.

Monika said...

Kõik on imearmsad, aga jänesed kohe eriti :)

Triin said...

Diana, Ülle ja Monika, tänan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails