Friday, February 11, 2011

Midagi roosat ja puuvillast

Viimase postituse lõpus mainisin, et roosa laine jätkub.
Seekord on tegemist kleitidega ... roosad, väheke satsilised ja puuvillased :)
On saabumas märts ja ühes sellega kaksikute sünnipäev. Eelmisel aastal said nad sünnipäevaks need kleidid. Nüüdseks on valminud üks sünnipäevakleitidest ...
Kleit on kootud ühes tükis ülevalt alla. Seekord raglaani ei kudunud ja kasvatasin pärast mõnd rida silmi topelt juurde. Algselt oli plaanis kasutada vaid fuksiaroosat tooni. Töö käigus mõtlesin ümber. Üheks põhjuseks oli ka lõng, mida kahe kleidi tarvis oli vaid 9 tokki. Praegu tundub, et mu otsus oli õige, sest heledam toon toob kleidile justkui elu sisse. Nii, et olen tulemusega rahul!
Nagu näha, on ka teisest kleidist osake kootud.
Lõng: Drops Muskat (100% egiptuse merseriseeritud puuvill) ja valge heegelääre tarvis Steinbach Wolle Capri (100% puuvillane).
Fuksiaroosat kulus 4, heleroosat 0,75 tokki.
Varras: 3,5
Heegelnõel: 2,5

17 comments:

Ülle said...

Nii ilus kleidike, armas satsiline. Ma ei jõua ära imestada kuidas sul need kleidid ja kampsikud sellise mängleva kergusega tulevad...minul läheb ikka kaua, et üks nii suur asi valmis saada. Väga tubli töö!

Diana Tammann said...

Väga aarmas kleidike. :))

Kuninganna said...

!!! Bravo!!!! Oceņ nezno i krasivo!!!!

Monika said...

Nüüd ma tunnen tõesti, et kevad saabumas! Kleit on väga armas!

Mytsi Wabrik said...

Nii ilus kleit. Ja mumeelest on see hästi vahva idee iga aasta lastele sünnipäevaks kleit kududa!

Triin said...

Suur tänu, Ülle! Ega ma ei oska kosta, kuidas mul nad kiirelt valmivad ;)

Diana, aitäh!

Kuninganna, Spassibo!

Monika, tänan! Meil pole kahjuks veel ühtki märki kevadest :( Täna oli hoopis meeletu lumetuisk. Aga mõtetes on kevad küll juba :))

Suur tänu, Ene-Ly! Järgmisel aastal võibolla disainivad juba ise kleidid :D

Sirtsuk said...

Mina aga ei suuda ära imestada, et suudad vapralt kõike 2 teha! Mul võtab ühe tegemine suure aja! Sul aga käib suts ja valmis! :)
Nii armas kleit!

Heli said...

Braavo!!! Superarmas - tegumood ja värvid ja siis see valge pael ... no nii ilusad.

Triin said...

Sirtsuk, tänan! Ega mul ju muud üle jää :))) Ikka kaks korraga ja laste utsitusel ka üsna kiirelt. Teine ju igatseb ka omale kleiti :))

Suur tänu, Heli! Tegumood on seekord jah erinev. Raglaani on nii palju kootud, et vahelduseks on tore teha teistmoodi. Pael meeldib mulle endale ka tohutult. Lisaks sobivad kleitidele ka väikesed prossid, mis mamma lastele eelmiseks sünnipäevaks kinkis.

Kadri Kivistik said...

No nii armsad kleidikesed. See roosa sobib sinna alla äärde imehästi ja valge raamistus on kirsiks tordi peal. Kiireid näppe teise kudumisel! :)

Triin said...

Tänan, Kadri! Kiireid näppe läheb vaja :)

Krentu said...

Väga armsad! See alumine heledam sats mõjub tõesti väga hästi, samuti need valged pitsid seal vahel:) Ja lips on muidugi täpp i-l. Lipsud on mulle väga südamelähedased:)

Triin said...

Krentu, suur tänu :) Mulle ka pitsid ja lipsukesed viimasel ajal väga meeldivad. Patt oleks väikeste tüdrukute kleidid neist ilma jätta :D

lilleliis said...

Küll sina oled tubli ema! Imetoredad kleidid!!! See sünnipäeva päev saab teil küll võrratud olema, kui tüdrukud oma kleidid lõpuks selga sätivad :)

Triin said...

Aitäh ilusate sõnade eest, Mari-Liis! Eeskujuks on mu ema, kes kudus mulle pidevalt uusi põnevaid kleidikesi-seelikuid jm. Nüüd üritan oma lastele samamoodi rõõmu valmistada. Kauaoodatud sünnipäevani on veel täpselt kuu aega :)

Unknown said...

Väga, väga kenad kleidikesed. Oled ikka tubli! Kas kleidikest müügiks ka kood? Mis võiks sel juhul hinnaks kujuneda?

Triin said...

Suur tänu, Tiina! Kirjuta mulle: triinu.ilunikerdused@hot.ee ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails