Sunday, November 25, 2012

Rõõmupäkapikk - amigurumi õpetus

Rõõmupäkapiku idee sündis novembrikuu alguses. Tüdrukute rühma sooviti mõnd vahvat jõulukaunistust ja päkapikud on teatavasti laste suured sõbrad. Muude tegemiste kõrvalt sündisidki pisikesed päkapikud. Minu puhul on väga tavapärane, et töötan korraga mitme erineva asja kallal. See on hästi hea tunne, kui käsil on mitmed  põnevad näputööd. Ja viimasel ajal see täpselt nii on :)
Nüüd aga Rõõmupäkapikud, kes toovad rõõmu ja lusti nii suurte kui väikeste silmisse. Lai naeratus päkapiku suul annab tunnistust sellest, et ka kõige pahuram olevus muutub jõuluajal lahkeks ja sõbralikuks. Nii polegi päkapikul muud teha kui naeratada.
Ning, et teisedki amigurumi huvilised Rõõmupäkapikke heegeldada saaksid, on olemas ka juhend. Juhend on leitav Triinu juhendite poes Disainimajas.
Juhend on lihtne, et päkapiku saaks valmis ka algaja heegeldaja. Olen lisanud hästi palju fotosid, et heegeldamine veelgi lihtsamaks muuta. Ja muidugi on olemas kõik selgitused töö käigu kohta ja info erinevate mõistete kohta (samuti koos pildilise infoga).

Ja olgem ikka head lapsed, päkapikud ju piiluvad :)

2 comments:

lilka said...

Tere!
Sooviksin rõõmupäkapiku juhendit. KUidas on see võimalik?

Triin said...

Tere! Kirjutage mulle palun ilunikerdused@gmail.com ja saan teile saata juhendi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails