Sunday, January 27, 2013

Suvine heegeldatud jakike

Kuigi suveni on veel aega, on rõõm tõdeda, et mitte ainult minul ei kipu mõte suve juurde. Samamoodi on  suves juba Lõngastuudio perenaise mõtted. Jaanuari alguses palus ta, kas teeksin stuudiosse ühe heegeldatud jaki. Mulle anti vabad käed ning sain ise valida, kuidas ja mida täpselt teen. Et selline mõnus väljakutse ja parajalt põnevust pakkuv töö :) 
Tavapäraselt alustasin tööd jällegi ülevalt ja liikusin allapoole.
 Esialgu oli mõttes heegeldada pikad käised, aga töö käigus selgus, et sellele jakile sobivad ainult kolmveerand varrukad.
 Fotod pole küll kiita, aga lähen mõnel päeval Lõngastuudiosse ja pildistan jaki üles ka mannekeeni seljas.
Lõng: Schachenmayr Catania (100% puuvillane/50g/125m), kulutasin tiba enam kui 9 tokki.
Catania on väga mõnus puuvillane lõng, pealegi on seda väga kaunites värvitoonides. Meie valisime poe perenaisega välja kauni hõbehalli, millel on ka kerge läige. Nõnda on jakk ühtaegu lihtne ja samas pidulik.
Heegelnõel: nr 3
Disain: minult
Suurus: M

Avastasin ka, et blogin juba 3 aastat. Täiesti uskumatu kui kiirelt aeg möödub!

Olen siin juba mitmeid kordi maininud, et 2013 on alanud põnevalt. Mulle on tehtud nii palju toredaid ettepanekuid ja nõnda näeb siin varsti jälle uusi huvitavaid töid :)
Ka on kohe-kohe tulemas uue nuku juhend.

Päikest!

2 comments:

Monika said...

Imeilus, nüüd võiks küll suvi tulla!

Triin said...

Aitäh, Monika! Minu arvates võiks ka suvi juba tulla :) Külm talv ei ole ikka üldse mulle ... kuigi kaunis lumi ja sädelev päike teevad talve imeliseks. Aga vot haigused on need, mille tõttu tahaks juba suvesoojust.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails