Sunday, September 27, 2015

Kirikindad

Need kirjatud sõrmikud on minu päris esimesed. Kirjatud labakute kudumist olen kooliajal katsetanud ja need said ka põhjalikult ära kantud. Ausalt öeldes olen ma alati arvanud, et kindakudujat minust küll iialgi ei saa. Siiralt olen siiani imetlenud (ja imetlen ka edaspidi) neid, kes imepeente varrastega võrratuid kindaid võluvad ja kõike seda justkui mängleva kergusega. Nõnda siis andsin kinnaste kudumisele sõrme ja nüüd on kogu käsi läinud :) 1,25 mm vardad ei tundu enam sugugi nii kohutavad ja kuigi muster jookseb ju aeglaselt, köidab see vägagi.
Eile said vastvalminud Mulgiainelised Paistu kindad ka pildile püütud. Kindlasti annab veel hulga paremini kududa, aga olen oma esimeste üle väga uhke ja õnnelik :)
 Varras: 1,25 mm
Lõng: Saara kirjastuse Hea lõng 10/2 
Vaikselt julgen sosistada, et panin järgmised kindadki juba varrastele. 

Rõõmulist sügist!

4 comments:

Heli said...

Oh sa, küll on kaunikesed!!! Lugesin ja kui jõudsin kohani, et järgmised ... no nii see läheb:)

Triin said...

Tänan! Eks annab palju paremini kududa, aga no alguse asi ... Poleks iial uskunud, et ma kunagi kirjatud kindad ette võtan, aga jah nii see läheb ja hullusti meeldib ka :)

Ülle said...

Nii ilusad! See on nii mõnus nakkus...ma arvasin samuti, et ei iial ei hakka ma kirikindaid kuduma ja veel sõrmikuid :) See nakkus on nii nakkav, et ei saa enam pärast pidama. Ootan huviga su järgmisi kindaid.

Arnikai said...

Imeilus töö!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails