Sunday, January 19, 2014

Maša / Masha

Maša on üks eriliselt vahva multifilmi tegelane. Minu lapsed vaatavad neid multikaid suure rõõmuga.
Maša on iseloomuga väike tüdruk, pisut isekas, kuid enamasti ikka tavaline rõõmus laps :) Ja tal on sõber karu. Mašast ja karust on võimalik vaadata rohkelt toredaid lugusid näiteks siit.
Tüdrukud jälgisid hoolega, kuidas heegeldatud Maša sünnib. Nii hea on, kui endal on väikesed kriitikud kõrval olemas :) Igatahes jäid nad tulemusega rahule ja ütlesid, et see on tõesti täitsa Maša.
Maša leiate minu Etsy poest Cuddly and Soft.
Maša on umbes 29cm pikkune. Heegeldatud Egiptuse puuvillast ja täidetud lambavillaga. Käsitsi maalitud turvasilmad pärinevad USAst. Need silmad on väga erilise läikega ja igale mänguasjale ei sobi, kuid Mašale on need ainuõiged :)
Maša kleiti ei ole võimalik eemaldada, kuid pearäti saab ära võtta. Juuste puhul kasutasin taas uut võtet. Hästi tore on nõnda uusi meetodeid katsetada :)
Masha is a little movie star. Masha is exceedingly naive, kind and unaffected little girl who makes everyone around feel the whole pallette of her kindness on their own skin. She lives in a small house near railway. Masha´s best friend is the Bear. You can find more from Masha and his friend Bear here.
The dress of the doll cannot be removed, but the headscarf is removable. Masha´s hand-painted safety eyes make her very special indeed. She is crocheted in Egyptian cotton yarn that is very soft and cozy.
Size: about 29 cm (11.4 inches) total lenght.
You find Masha in my Etsy shop Cuddly and Soft.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails