Sunday, December 29, 2013

Laste kindad ja Titanicu näitus Lennusadamas / Mittens for my girls and visit to the Lennusadam

Kui eelmises postituses näitasin enda kindaid, siis nüüd on tütrekeste kinnaste kord. Sain need täna pildile :) 
Leidsin kodust mõnusalt pehmet lõnga, mis tundus kinnastele iseäranis hästi sobivat - Alvita Alpaka (50g / 100m / 100% alpakavillane). Kahele paarile kinnastele kulus täpselt 2 tokki. 
Kõige mõnusam kudumise juures oli laste kaasa elamine :) Neile meeldib alati oma uusi kudumeid - heegeldisi proovida. Ja mis rõõm siis veel valdab, kui töö valmis on saanud :) Täna käisid mõlemad tüdrukud esmakordselt uute kinnastega väljas ja olid nendega väga rahul. 
Üks meeleolukas pilt veel ...
Uued kindad said kohe pikema reisi ... käisime Lennusadamas Titanicu näitust vaatamas. Lapsed suudavad mõnusasti üllatada, olime päris mitu tundi näitusel ja uurisime kõike põhjalikult. Erilist tüdimust ei tekkinud, lõpuks muidugi olid juba pisut tülpinud näod peas, aga siis olime ka juba lõppu jõudnud. Kuna olime kodus  väikese eeltöö teinud ja seejuures oli tüdrukutel ka igasuguseid küsimusi tekkinud, siis osutus külastus huvitavaks. Ka meie ise saime päris palju põnevat kuulda-näha. Nõnda kujuneski käik väikeseks rännakuks ajas tagasi. Laste jaoks on muidugi aeg ikka veel nii ebareaalne nähtus, et 100 aasta tagused sündmused tunduvad suisa ulmelised. Lõpuks vast saime ikka kõik selgeks ja nemad oma küsimustele võimalikult selged vastused. Pärast mõnulesime kohvikus ja tundsime end lihtsalt hästi :) 
Üks asi aga meenutas veel ajalugu ... vot sellist järjekorda polnud me ammu näinud ja tänasime õnne, et hommikul minimaalse sabaga pääsesime :) Kogu see rahvas ootas Titanicu näitusele minekut ...
Olen iga aasta lõpus ka väikese kokkuvõtte teinud. Loodan sellegi homme postitada.

5 comments:

Sirtsuk said...

Kindad on meganunnud!

Arnikai said...

Nii ilusad ja roosad - tüdrukute värk! Alpaka on ekstra mõnus.
Näitus on kindlasti vaatamist väärt.
Ilusat aastavahetust!

Triin said...

Siiri, suur tänu!

Aitäh, Monika! Alpaka on mõnus tõesti :) Ma tegelikult pole miski Titanicu fänn, aga näitus oli tõesti põnev.

Krista said...

Uskumatu, et tänaseni on nii kohutavalt pikad järjekoprrad sellele näitusle :O Käisime kohe esimesel päeval ja siis oli ka...

Triin said...

Krista, järjekorrad pidid olema igapäevased. Kuna meie läksime avamise ajaks, siis pääsesime minimaalselt. Kuid hetke pärast oli saba juba uksest välja.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails