Sunday, October 6, 2013

Sinise variatsioonid

Sinine on üks minu vaieldamatuid lemmikuid. Nii kaua, kui end mäletan, on mul ikka mõni ilus sinine asi olnud :) Lapsepõlve lemmikud olid sinine tütarlapsega pluus, Bayerimaa rahvariiete stiilis siniseruuduline kleit, taevasinised püksid kelmikalt kollase vööga jne. No ja nõnda on mul ikka kogu aeg midagi sinist ja mõnusat kanda olnud. Ma põhimõtteliselt kannan oma lemmikud sinised asjad ribadeks :))
Täna aga tahtsin näidata hoopis üht uut sinist lemmikut. Kui kõik ausalt ära rääkida, siis sain selle tegelikult valmis juba suvel. Siiani olid ikka pildid tegemata ja selga ka kuidagi ei raatsinud panna :) Aga kaua mu uus iludus siis ikka riiulil lebab. Lõpuks peab ikka kandma ka hakkama. Ja pildid on ka viimaks tehtud.
 Kudusin taas ülevalt alla ühes tükis. Et töö huvitavam oleks ja kudumine rõõmsalt sujuks, kudusin esiosale ühe mustriosa küljele. Ka seljal jookseb muster, kuid mitte ääres, vaid keskel. Et siis veidike ebasümmeetriline tegemine :)
 Ühele käisele kudusin ka küünarnukist allapoole mustri. Ikka selleks, et põnevam oleks ja muidu lihtsat parempidist kudet veidi huvitavamaks teha.
Disain: Triin, Väikesed Ilunikerdused
Lõng: Malabrigo Arroyo (100 g /306 m / 100% meriinovill). Toon: Reflecting Pool. Kulus 4 vihti.
Varras: 3,5

Rõõmu kõigile!

8 comments:

Arella said...

Kaunis disain ja see lõng on kui unelm!

M.M. said...

Väga kaunis kudum, nii värv kui tegumood!

Ülle said...

Kaunis tulemus!
Mul oli ka kunagi sinine lemmikvärv, nüüd on tekkinud teised värvieelistused :)

Triin said...

Suur tänu teile!
Lõng on tõesti võrratu, olen väga rahul!

Meeli said...

Sa süda, kui ilus! Blondidel ikka veab, neile sobib sinine imehästi.

Kai:) said...

Imeilus ja nii hästi istuv-sobiv!

Wioletta G said...

Śliczny sweterek! Pozdrawiam:)

Triin said...

Meeli ja Kai! Suured tänud ilusate sõnade eest! Ma olen tõesti kampsuniga väga rahul. Lõng on nii pehme ja mõnsa, nõnda on ta seljas just parasjagu soe ning hellitav :)

Wioletta, dziękuję!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails