Wednesday, June 20, 2012

Pärnu kõige toredamad lõngapoed

Täna kiidan Pärnu lõngapoode :)
Käsitööliste rõõmuks on kesklinnas avatud uus lõngapood. Või õigemini ... sama pood tegutses enne Papiniidu tänaval Grottiga ühe katuse all, kuid on nüüdsekskolinud Grottist eraldi palju mugavamasse paika. Käsitööait asub Ringi 9 Viola lilleäriga ühes majas. Ehmatada ei tasu end lasta maja luitunud välimusest, sest sees on ootamas tõeliselt romantilise hõnguga poeke. Õrn lilleline tapeet, värvikirevad riiulid ja aknast sissevoogav päikesevalgus loovad tõeliselt hubase ja romantilise õhkkonna.
Loomulikult ei suutnud ma kogu sellele ahvatlusele vastu panna ja soetasin sealt endale tõeliselt luksusliku lõnga - Madeleinetosh Sport.
Meriinovillane lõng on käsitsi värvitud, väga pehme ja ühtlane. Lõhn on ka hea (olen paadunud lõnganuusutaja):) Pildilt tundub värv üsna ebamäärane ja hallikas. Tegelikkuses sisaldab see endas pruune, helesiniseid ja rohekaid toone. Kõige paremini iseloomustab seda lõnga sõna "harmooniline". Ja harmoonia tõmabaab ligi ... kohe nii palju, et ma käin iga veidikese aja tagant oma harmoonilist lõnga silitamas. Konkreetne mõte on ka juba, mida temast teha.
Täna jõudsid Käsitööaita ka mõned minu näputööd. 
Pildile trügis ka kass Rosalie. Teda poest ei leia, küll aga on teised asjad poes saadaval.

Ma olen väga rõõmus, et meie pisikeses Pärnus on viimase aasta jooksul mitu toredat lõngapoodi avatud. 
Lõngastuudiol on kohe- kohe esimene aasta täitumas. Sünnipäevanädal on toomas üllatusi, mida põnevuse ja huviga ootan :) Mäletan kui eelmisel suvel ühest Akadeemia tänava majast mööda jalutasin ja enda jahmatuseks sealt lõngapoe avastasin :) Nõnda on jalad mind aasta vältel ikka sinna kirjusse ahvatluste maailma viinud. 
Olen õnnelik, et meil Pärnus on nii toredad käsitööpoed, kus lõngade valik lai ja alati lahke pererahvas ootamas :)

Päikest kõigile ja tänud külastamast!

2 comments:

Helena (Jenniplika) said...

Mul uues poes juba käidud. On tõesti vahva ja soe koht. Soovitan soojalt.

Muide, käisin ka Sinu amigurumi näitust raamatukogus vaatamas. Väga ilusad asjad olid, armsad värvid ja vahvad nukud-loomad.

Edu Sulle!

Triin said...

Mina olen ka poega väga rahul :) Ja muidugi on mul hea meel, et Pärnus nüüd rohkem kui üks tore lõngapood on.

Helena, tänan heade sõnade eest!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails