Tuesday, December 13, 2011

Lambavill

Rõõmus uudis!
Nüüdsest saan kasutada oma mänguasjade täidisena ka lambavilla.
Lambavill pärineb siitsamast Pärnumaalt, täpsemalt Kambi talu lammastelt. Tegemist on eriliselt pehme ja mõnusa villaga, millel on boonusena veel suurepärane lõhn :) Lapsed on villast vägagi võlutud, käivad seda ikka ja jälle paitmas ning nuusutamas. 
Minul jällegi on rõõm teha koostööd Kambi talu lahke pererahvaga :) 
Järgmisel korral jutustan jälle mänguasjadest :)

Tänan külastamast!

5 comments:

Kai:) said...

Oi kui mõnus,ideaalne täidis!

Laura said...

Mina olen ka juba kaks aastat lambavilla kasutanud oma loomakeste täitena ja ei ole paremat leidnud:) Jõudu!

Mytsi Wabrik said...

Oi kui vahva! See annab mänguasjale hoobilt poonust juurde- teadmine, et tema sisemus on tõeliselt soe ja mõnus! Ainult... tänapäeval oleks vägagi kohane lisada nüüdsest mänguasjadele infoks juurde, et täide on lambavill, sest uskumatult palju lapsi on selle vastu tänapäeval allergilised:(

Triin said...

On tõesti mõnus täidis. Mina olen siiani kasutanud nii polüestertäidist kui ka lambavilla. Siiani soetasin villa interneti kaudu, nüüd sain kohalikelt lambapidajatelt veelgi mõnusamat villa :)
Ene-Ly, see on tõepoolest tänapäeval sage, et lastel villa vastu allergia. Seepärast ongi minu valikus erinevad mänguasjade täitmise materjale :)

Anonymous said...

Tere,

Avastasin Teie blogist, et Kambi talust võimalik villa saada. Pildil tundub väga ilus, valge vill. Ega tea, kas nad müüvad seda ka praegu? Oskate kontakte öelda?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails