Monday, September 19, 2011

Uutmoodi retuusid

Tüdrukute kapis lebasid juba mõnda aega roosad valgetäpilised retuusid. Ostsin nad pea aasta tagasi, jätmata tähelepanuta asjaolu, et sääreosa on ülipeenike. Ja kuigi meie lapsed on peenikesed, ei mahtunud jalg ikkagi ilma suurema tirimiseta säärest sisse. Sel hetkel jäid nad seisma. Nüüd jäid nad mulle taas kapis ette. Ei teinudki muud, kui lõikasin sääred pisut lühemaks ja heegeldasin väikese pitsi äärde. Tulemusega jäid lapsed väga rahule. Uued retuusid võetakse kasutusele lasteaia võimlemistunnis :)
Ühel õhtul tuli mõte teha midagi pärlitega. Lapsed olid abiks ja aitasid eelpainutatud traadile helmeid lükkida. Kasutasime klaaspärleid ja India helmesegu. Selle komplektiga olen juba kontserdilgi käinud.
Hetkel on tegelikult käimas ka üks nn. suurprojekt, mis tasapisi ja kindlalt sammub finiši poole. Kuu lõpuks sooviksin teda juba ka esitleda :) Aga kindlalt muidugi ei julge lubada. Kellega laupäeval Lõngastuudios kohtusime, teavad juba ka millega tegu.

Tänan külastamast ja soovin teile kõigile päikselisi sügispäevi :)

6 comments:

Yarnlover said...

Väga uhked retuusid! Mul veab, et mu 3-ne tütreke blogisid ei sirvi, muidu jääksin hätta ta unelmate täitmisega :D

Diana Tammann said...

Oi, aga need pitsiga retuusid on ju miljon korda armsamad kui poest ostetud. :)) Edu suurpojekti lõpetamisel. MInu oma vist küll nii kiirelt valmis ei saa.

Triin said...

Veronika, tänan ja ära alahinda end ;) See oli tõesti vaid tunniajane tegemine ja imelihtne :)

Diana, suur tänu! Ma alustasin oma suurprojekti juba kevadel ja nüüd on tõepoolest tagumine aeg see lõpetada :) Sinul läheb kindlasti palju kiiremini kui minul! Palju edu ja küllap oktoobris kohtudes on Sul juba tulemus ette näidata :)

Ülle said...

Kruvid sedasi uudishimu...ootan nüüd põnevusega esitlust:)
Aga retuusid on väga vahvad!!!

Sirtsuk said...

Retuusid on armsad!

Triin said...

Ülle ja Sirtsuk, tänan!

Uue kudumi osas ... selles on pisut rahvuslikkust ja pisut soojust ja ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails