Saturday, July 16, 2011

Türkiissinine elevant ja muudki

Kõigepealt näitan taas elevanti, seekord sai ta lõbusalt türkiissinine ...
Elevandike on ca 15cm kõrge ja 22cm pikk.
Disain: minu enda.
Lõng: Drops Safran (100% egiptuse puuvillane)
Heegelnõel: 3,5

Ja luban, et järgmisena te siin blogis elevandiga ei kohtu. Disainin hetkel hoopis üht teist loomakest (pea on juba valmis).

Avastasin nädala alguses, et Pärnusse on lisandunud uus lõngapood. Täna õnnestus seal ka käia ... Akadeemia tn 9 asub nüüd Lõngastuudio. Tegemist on ruumika ja sümpaatse kohaga, kus on sõbralik perenaine. Meie käisime täna poes lastega ja ka nendele jagus tegevust, sest aknal vonklev pikk uss oli just lastele mängimiseks. Ja mina sain samal ajal riiuleid uudistada ning perenaisega juttu puhuda :) Lõngavalik on esialgu veel pisike, aga lisandumas on üha uusi ja uusi mõnusaid lõngu. Boonusena sain veel osa käsitöönäitusest. Igatahes olen mina küll väga rahul, et Pärnusse on tekkinud ruumikas käsitööpood :) Siiani külastasin enamasti Rüütli tn lõngapoodi, aga seal on kõik nii "kokkupigistatud kujul" ja lõngade uurimine seetõttu vägagi problemaatiline.

Toredat suve jätku :)

5 comments:

Helena (Jenniplika) said...

Muide, ma avastasin Pärnus veel ühe uue käsitööpoe. See on Rimi Hypermarketi sissepääsu uksest vasakule. Sees veel ei käinud, seetõttu kaubavalikut ei tea, aga aknast paistis pärleid, heegellõngu jne. Ehk on kudumisasju ka :)

Mytsi Wabrik said...

Nii ilus elevandike!

Anita said...

Nii vahva vant! :)

Diana Tammann said...

Armas vandu. :) Tänan infot jagamast. Jalutasime sel tänaval alles hiljuti pojaga... ei pannud uut poodi tähele. :) Aga eks siht oli ju Jukupood. :)))

Triin said...

Helena, olen ka Kaubamajaka uuest poest teadlik. Aga pole sinna veel jõudnud ja seepärast esialgu ei oska ka kommenteerida.

Ene-Ly ja Anita, tänan!

Diana, aitäh! Lõngastuudio ongi võibolla esiotsa pisut raskesti märgatav. Asub ta Munamäe ja endise Postimaja vahel, maavalituse vastas. Pood on uue maja esimesel korrusel, aga kuna maja ise on osaliselt betoonaia taga peidus, siis kohe ei pruugigi näha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails