Saturday, January 22, 2011

Roosa

Hetkel koon lastele kampsuneid. Esimese kampsuni kehaosa on valmis ja alustasin käiste kudumist. Kuigi tütarlaste puhul on sageli lemmikvärviks roosa, siis minu tütrekesed selle vaimustuses just pole. Seetõttu on nende garderoobiski üsna vähe roosat. Neile meeldivad kõik värvitoonid :) Natuke lemmikumad on endiselt punane ja kollane, aga meelsalt kannavad nad ka sinist, rohelist ja valget. Värvivaliku elavdamiseks koon seekord roosad kampsunid. Siin on kampsuni esiosa ...
 ... ja siin seljatagune.
Muster on lihtne. Peamiselt pärlkude ja sekka mõned rombid.
Pärlkude on mulle väga meelepärane. Põhikoolis pidime käsitöötunnis kuduma kampsuni. Ema soovitusel kudusin selle pärlkoes. Olin ma ju sel ajal päris algaja ning kudumispind ei jäänud sugugi ühtlane. Pärlkude seevastu peitis ära minu apsakad ja lõpuks oli mul väga kena erepunane kudum :) Kandsin oma esimest kampsunit mitmeid aastaid, ta on siiani alles ja näeb endiselt kena välja. Kahjuks olen aga mina kasvanud ja enam ta mulle hästi selga ei sobi. Pärast esimest kampsunitegu nakatusin tõsiselt kudumispisikuga ja keskkoolis kudusin endale juba mitmeid keerulisemaid kampsuneid, sviitreid ja suviseid ürpe.

Roosade kudumite lõngaks on Regia Silk (50g/200m, 55% vill 25% polüamiid 20% siid), koon varrastega nr 3. Praegu on kulunud 1,5 tokki lõnga.

Aitäh külastamast!

4 comments:

Diana Tammann said...

Siit tuleb armas kampsik. No mõni asi võib ju roosa ka olla. ;) Edu ja kiireid vardaid. :)

Triin said...

Tänan Diana! Ise mõtlesin ka, et tüdrukutel võiks ka miskit roosat olla :) Sünnipäevaks üritan kududa roosat tooni puuvillased kleidid ... ehk jõuan.
Kampsunite tarvis kuluvad kiired vardad vägagi ära, pean neid ju kaks tegema :)

Monika said...

Siit on midagi ilusat tulemas! Jään ootama!

Triin said...

Ma loodan ka, et tulemus on kena :) Praeguseks on esimene kampsun üldjoontes valmis ja teisest kampsunist on kootud pool kehaosa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails