Sunday, January 9, 2011

Kirju varesejalg

Kirju varesejalg on minu uue topi või siis vesti nimi :) Raamatus Haapsalu sall on see muster just varesejalakirja nime all.
Topi kudumisel kasutasin taas Anna õpetussõnu Käsitöö 2010 sügisnumbrist (vest lk 29). Päris samamoodi ei teinud, aga häid juhiseid sain küll :)
Ja selline ta tuligi ...

Topi küljed kudusin mustrist erinevalt. Peamiselt parempidises koes, mõningate õhksilmade ja kahandustega.
Kudumine edenes päris kiirelt. Ülemises osas oli algul ka väike ebakõla (käeaugud tundusid liiga väikesed), mistõttu harutasin ühe mustrikorra üles ja kudusin uuesti. Nüüd olen uue kudumiga väga rahul :)
Lõng: Drops Fabel (50g, 205m), toon: dark red/bourgogne mix. Kulus peaaegu 3 tokki.
Vardad: 3,5.
Lõngaga olen endiselt rahul ... ainult värviüleminekud oleksid võinud väheke pikemad olla. Samas on need nii mõnusad pruunikas-punakad toonid, et väga kirjuks lõpptulemus siiski ei jäänud.

Tänud külastamast!

8 comments:

Ülle said...

Pealkirja lugedes mõtlesin, et millega on küll tegu...kas mõni mänguasi on sellise nime saanud:) Kudum on väga kena ja sobib nii hästi!

Anna said...

Väga kena! Nüüd on nipp käes, võib kasutada igasuguseid pitsimustreid! Värvijaotus on samuti suurepärane. Mis mulje lõngast jäi?

Monika said...

Väga ilus kudum ja nii mõnusa värviga.

Triin said...

Ülle ja Monika, tänan!

Anna, jah nipp on tõesti käes :) Drops Fabelit olen päris palju kasutanud (peamiselt kudunud lastele kleite) ja muljed on positiivsed. Ei ole küll kõige pehmem lõng, aga ka mitte kare. Just selline vahepealne, 75% ulatuses villane. Värviüleminek oli küll võrreldes eelnevalt kasutatud toonidega kiirem, aga üldiselt jäin ka sellega rahule.

Pille said...

Väga mõnus topp suvel niisama kanda ja talvel pluusi peal, super!
See muster väga kaunis!

Triin said...

Pille, tänan :)

M.M. said...

Nii kaunis tulemus:))

Triin said...

Suur tänu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails