Sunday, August 15, 2010

Hetked

Mõni hetk möödub kui viiv ... alles oli kevad ja vaid unistus soojast suvest, nüüd juba august ja käes viimsed puhkusehetked. Suvi ja puhkus oli imeline aeg. Nii palju mõnusaid suvepäevi täis päikest, sooja merevett ja toredaid hetki.
Kogu meie pere puhkus algas juuli keskpaigas. Mõnus ... ei mingeid äratuskellahelinaid, rahulik hommikukohv ... soojad suveõhtud rõdul ... ja väikesed reisid kaunil Eestimaal.
Üks meile armsaks saanud väikelinn, kuhu tuleme igal suvel - Haapsalu. Ja me ei tüdine iial! Sel aastal reisime kindlasti veel Haapsalusse, sest tulemas on Haapsalu salli päev ja mul on kindel soov sellest osa saada :)
Küllap tunnete ära selle armsa kohakese :) Epp Maria Galerii on suisa muinasjutumaa! Maalilised seinad, kaunis Liisu Arro keraamika ja võrratult maitsvad koogikesed ... sellest kõigest ei saa iial küllalt ...
Lapsed võrdlesid üht osa Haapsalu lossivaremetest Pipi isa vangikongiga. Pilte vaadates meenub see võrdlus neile ikka ja jälle.
Eriliselt tuuline neem - Põõsaspea. Tuul vaid vihises kõrvus, kuid vaatamata sellele tundus seal ülimalt rahulik ja vaikne olevat. Kõik mõtted kadusid ja lihtsalt hea oli olla :)
Palju räägitud Peraküla munakivisillutusega tee oli tõepoolest põrutav ja raputav ;)
Eestimaa kaunis loodus.
See saareke asub keset Pärnu jõge. Pildistatud Pärnu- ja Järvamaa piiril Pärdil.
Aeg justkui seisab ...
... rannakarjamaad Tahkurannas ...
Vahva puhkus oli ... soe suvi veel jätkub ...

Käsitööd sain mõnuga teha :) Mõned asjad said valmis, mõned on jätkuvalt poolikud ja paljud veel teostamata. Üks pruun vesiroosikirjaline sallike on ikka veel pooleli, alustasin seda juba talvel ... vast septembris saan teda esitleda :)

Veel mõned tunnid ... tõuseb päike, heliseb äratuskell ja ma lähen ... tööle.

Aga suvi jätkub :) Nautigem veel!

Tänan külastamast!

7 comments:

Heli said...

Oh, Haapsalu ja Peraküla. Triinu, aitäh, peale linnas oldud nädalavahetust on neid Sinu kauneid pilte nii hea vaadata. Ootan salli pilte ja muidugi lugu!

Triin said...

Tänan, Heli :) Mulle endale on selle suve reisikesed jätnud erilised muljed. Ja ega suvi veel läbi pole, tahaks veelgi mõnda vahvasse kohta jõuda ning parimat energiat ammutada ...

Ülle said...

Aitäh, Triinu, ilusate piltide ja muljete eest! Minu hing igatseb ka alati tagasi Haapsallu...selline tunne, et hakkaks või kohe jälle sinna minema:)

Monika said...

Edu tööl!

Yarnlover said...

Ahhh kui mõnus! Paljuütlevad pildid ka, oii kuidas oleksin tahtnud sinu nahas olla! Ise olen kõik need ilusad ilmad vaid kontoriseinu pidanud vahtima:(

Triin said...

Suur tänu, Monika!
Ülle, minu jaoks on Haapsalu samuti kohtu, kuhu tahaks igal vabal hetkel tagasi minna :)
Veronika, tänud :) Aga elu on tegelikult mind õpetanud, et kellegi teise nahas pole suurt parem kui enda omas ;)Aga selles osas olen nõus, et nende kuumade ilmadega oli kindlasti raske kontoritööd teha!

Külli said...

Väga kaunid hetked ja pildid ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails