Sunday, July 25, 2010

Meie Teele

Juuni algul sai valmis esimene nukk - Neiu kollases. Teise nuku tulemine viibis päris pikalt ... Ja hea oligi, sest nüüd teadsin juba, milliseid vigu vältida uue nuku  puhul :)
Teelest sai 18cm pikkune preili, ta on nö amigurumi stiilis nukuke.
Teelega on mul oma lugu ... Mul oli lapsena üks vahva pisike heegeldatud nukk, kellel oli süda sees. Täitsa otseses mõttes :) Sain selle kingituseks täditütrelt, ta oli armas pisikese tumedajuukselise nukukese ise heegeldanud. Selle nukuga oli soe mängida ja omi väikeseid saladusi jagada :)
Nüüd aga ... 
Lubage tutvustada, meie Teele!
Teele ja Kaire (neiu kollases) käisid jalutamas :)
Teele heegeldamisel kasutasin pehmeid ja kvaliteetseid puuvillaseid lõngu. Akrüüllõng ei ole minu lemmikute hulka kunagi kuulunud ja laste mänguasjadesse ma seda kohe kindlasti punuda ei taha.
Lõngad olid: Novita Kotiväki ja Drops Safran, heegeldasin kaks otsa koos. Abistas heegelnõel nr 2,5.
Muster: ise mõeldud, ideid ammutasin Ravelry käsitöökeskkonnast.

Juba praegu võin öelda, et Teelest on saanud hää kaaslane ja sõber tüdrukutele. Lisaks Imeloomadele lähevad ka Teele ja Kaire tüdrukute kaissu unenägusid vaatama :)

Sooja, sooja päikesepaistet hinge!

7 comments:

Heli said...

Võrratu, võrratu! See on nii armas, et oled mängukannide lainel ... loodan sala, et pikaks ajaks, tahaks ikka uusi ja uusi toredaid tegelasi näha:)

Monika said...

Sul on tõeliselt imepärased ideed! Väga, väga armas nukuke!

Oled Sa kunagi sellisesse ajakirja nagu Simply Knittingusse sisse vaadanud? Seal on igas numbris Alan Dart-i kootud mänguasjad. Ma alati vaimustun kui uus number kohale jõuab.

Tiina said...

Tilluke, aga armas!!!!

Triin said...

Heli, suur tänu! Ilmselt ma püsin tõepoolest mõnda aega mängkannide lainel :)

Monika, tänan! Ei, ma õigupoolest pole sellest ajakirjast kuulnudki (punastan) ... aga ma uurin selle kohta nüüd kohe. Tänud Sulle viite eest!

Aitäh, Tiina!

Lemmi said...

Nii armas Teele!

Margit K. said...

Täitsa Teele - blond ja puha. Tundub, et sai tast üks armas mängukaaslane. Mul endal oli ka mingi aeg see sama haigus kallal - aga vot üle läks. Ja nüüd juba tükk aega vaikus selles vallas.

Triin said...

Tänan Lemmi ja Margit :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails