Tuesday, March 9, 2010

Pisut möödunust ehk meem jõudis minuni

Tänan Heli, kelle kaudu jõudis minuni meem ja kelle armsaid töid ma siiralt imetlen! Meemi tulek oli kuidagi ootamatu, pani mind mõtlema ... Ja sellest oli kasu. Tegelikult polnud ma üldse mõelnud, missugused tööd möödunud aastast need kõige lemmikumad olid... nüüd ma tean seda :)

Meemi reeglid on järgmised:
1. Too esile oma möödunud aasta lemmiktöö(d) käsitöövallas ning kirjelda lühidalt, mille poolest on too Sulle hingelähedane. Töid võiks olla kuni 2.
2. Saada meem edasi paarile käsitööblogijale.

Eelmisel kevadel avastasin enda jaoks pitsilised sallid ja sattusin neist suurde vaimustusse. Esimese salli kudusingi kevadel. Suve hakul kohtusin üle aastate taas osakesega oma lapsepõlvest ... armsa sõbrannaga :) Minu esimesest pitssallist sai talle pulmakingitus. Loodan, et head mõtted, mida ohtralt salli sisse kudusin, saadavad teda alati!
Ja ka teine minu eelmise aasta lemmiktöö on sall. See on mulle endale ja meelde jäänud just mõnusate emotsioonide tõttu. Kudusin seda juunis. Jaanipäevaks olin jõudnud äärepitsi kudumiseni. Mäletan, et istusin jaanilaupäevaõhtul rõdul ja kudusin. Oli mõnusalt soe, päike saatis oma viimaseid kiiri ja õhk oli jaanipäevane :) Kui kannan oma salli, tuleb alati meelde jaaniõhtu ja tema romantiline rahu :)
Teatepulk läheb edasi Küllile, kellega me just tänu käsitööle tutvusime. Nüüd räägime pea iga päev oma tegemistest ja uutest mõtetest :) Veel saadan meemi Siretile, kelle armsad tööd mulle väga meeldivad!
Mõnusat vastamist teile! Mina aga lähen oma tüdrukute lähedusse, kes hetkel väga emmet vajavad. Va vastik haigus leidis preilid üles :(

Tänud lugemast, vaatamast ja peatse kohtumiseni!

2 comments:

Siret said...

See esimene sall on just selline nagu ma omale pruutkleidi juurde tahtsin kunagi. Aga ma ei leidnud - ilmselt ei osanud otsida lihtsalt. Blogi-käsitööküla polnud siis veel nimelt leiutatud :). Siis pidin siidsalliga leppima...

Mõlemad su sallid on tõesti väga kaunid!

Tänud ka meemi eest - ma olen pisut segaduses nüüd :) - kehv meemitaja nagu ma olen, aga eks ma mõtlen äkki midagi välja.

Triin said...

Suur tänu armsate sõnade eest! Pruutkleidi juurde oleks see valge sall tõesti kenasti sobinud...
Igal juhul ma loodan, et sall hoiab mu sõbrannal hinge sooja :)

Häid meemimõtteid Sulle Siret :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails