Sunday, February 14, 2010

Plahvatusohtlik...

... on see sõna, mis iseloomustab minu teist kleiti sellest seeriast ja pisikest kleidikandajat samuti. Kujutage ette üht päeva meie elus... On tavaline hommik ja meie tegusad tüdrukud ärkavad. Pisike plahvatusohtlik piiga teatab tont teab milleks : "See polegi üldse minu õde. Mine metsa ära! Mine kohe metsa ära!"
Selle peale hakkab teine lohutamatult nutma, nõuab emme sülle ja loomulikult tahab ka vihane piiga sama. Ja läheb lahti kaklus teemal, et see polegi üldse sinu ema, see on ainult minu ema.... Vahel õnnestub juttu mujale viies asi klaarida, teinekord kestab selline jama pool päeva.
Siin ka mõned plahvatused uuest kleidist ;)

Kleit valmis puuvillasest lõngast. Enim kulus punast ja kollast tooni, vardad olid nr 3. Mõlemale kleidile on plaanis ka väikesed sõled osta. Siin aitab kleidile lisailu anda minu ema üks sõlgedest :)
... Korraga ühel hetkel saabub vaikus ning lapsed mängivad kui parimad sõbrad, jagades mänguasju ja üksteist kallistades. Ja nii me elamegi lootuses, et järgmisel päeval on lapsed rahulikud, rõõmsad ning üksteise vastu sõbralikumad. Vahel ka nii on. Meie pisike Plahvatus on siis rõõmus, abivalmis ja heatahtlik. Kokkuvõttes on  tegemist tõelise lapsega, kellega kunagi igav pole :)

Sõbralikku sõbrapäeva koos rõõmsate plahvatustega!

10 comments:

Siiri said...

Mulle nii meeldivad need kleidid!

Lillysmuul said...

Nii imeilus kleit!!!!!
Pildid ka muidugi viimase peal!
Sul on kodus siis t6esti "l6bus".

Triin said...

Aitäh Sirts ja Lillysmuul!

Heli said...

Ah, võrratu!! Kui saaks veel oma käega katsuda... Su tütred on vahvad:)

Triin said...

Suur tänu, Heli!

Anonymous said...

Väga armsad kleidid :) K

Triin said...

Suur tänu, K. :)

siret said...

Ma olen juba tükk aega mõelnud, et peaks ikka välja lõpuks ütlema kui väga mulle need sinu tehtud Päikeselised Kleidid meeldivad! Olen korduvalt piilumas käinud neid juba. Kas teed teistele ka neid muidu või ainult oma lastele?

Triin said...

Aitäh, Siret armsa kommentaari eest!
Jah, ma teen ka teistele tellimuse peale näputööd :)

Kista said...

Imeilus ad kleidid mõlemad! Väga vahva mõte sedapidi triibuline seelikuosa kududa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails